Выездной шиномонтаж в Кишиневе от AUTOSHINA.MD

Выездной шиномонтаж в Кишиневе

Последние новости

Prin ce se deosebesc anvelopele de vară și cele All-Season?

Prin ce se deosebesc anvelopele de vară și cele All-Season?

Anvelope «All-Season» — un compromis între trecerea la iarnă și durabilitatea anvelopelor de vară. Marcarea «M + S» — sunt simbolurile care indică faptul că produsul este destinat funcționării în timpul iernii și în condiții «Off-Road». Anvelopele de iarnă sunt, de asemenea, marcate cu imaginea unui fulg de zăpadă, iar pe cele pentru toate sezoanele avem marcajele «All Seasons» sau «All Weather».

Acestea ar trebui să fie utilizate în regiunile cu schimbări frecvente de temperatură, când jumătate din iarnă «se merge pe asfalt» iar în cealaltă jumătate iarna este cu adevărat «iarnă». Nu este mereu posibilă schimbarea rapidă a anvelopelor și din acest motiv, șoferii găsesc un compromis. Apropo, anvelopele «All-Season» nu ar trebui să fie confundate cu cele de vară care au instalate crampoane pe ele.

Anvelope de vară

Aceste pneuri sunt concepute pentru a fi exploatate la temperaturi de peste +7° C. Pe o autostradă fierbinte, cauciucul nu se înmoaie, ba din contra, își păstrează duritatea. Această proprietate vă permite să obțineți o manevrare maximă dacă preferați stilul de conducere la mare viteză. Pe traseele umede și pe uscat, cauciucul asigură o aderență optimă fără a admite acvaplanarea.

Caracteristicile anvelopelor de vară:

  • ușor de manevrat chiar și atunci când accelerați;

  • rezistență la temperaturii înalte;

  • rezistență la abraziunea cauciucului în timpul frânării;

  • potrivite pentru o conducerea agresivă;

  • rezistente la acvaplanare.

Cu toate acestea, aceeași compoziție de cauciuc exclude conducerea în condiții de iarnă. Cauciucul doar vă va oferi «posibilitatea de a patina» și derapa pe zăpadă sau gheață fără nici un control efectiv asupra mașinii. Alegeți anvelopele de vară, dacă apreciați călătoriile confortabile pe autostradă la viteze mari și dacă conduceți peste 10 mii. km pe un singur sezon. Cu asemenea pași, consumul de combustibil, liniștea și garanția stabilității pe șosea — sunt aspecte importante.

Anvelopele All-Season

În cazul în care în regiune există variații constante ale temperaturii în intervalul 0 — 10 ° C, trebuie instalate anvelope All-Season. Cele de vară nu vor face față, iar cele de iarnă se vor uza rapid pe trotuar. Prețul justifică obiectivul — de ce să spălați anvelopele de iarnă, dacă puteți călători pe tot parcursul anului, economisind bani cu achiziționarea anvelopelor All-Season. Dacă nu există spațiu de depozitare pentru anvelope, anvelopele All-Season vor fi o soluție excelentă.

Anvelopele All-Season

  • rezistente pe drumuri umede și avariate;

  • vă permite să economisiți bani pe întreținerea automobilului;

  • au o durată crescută de exploatare a benzii de rulare;

  • se comportă excelent la diverse temperaturi;

  • sunt concepute pentru o călătorie liniștită.

Pentru o performanță eficientă a pneurilor în toate condițiile de exploatare, experții recomandă achiziționarea unor seturi separate de anvelope de iarnă și de vară. Totuși, șoferii care preferă un stil de conducere liniștit și care doresc să economisească bani, pot cumpăra anvelope «All-Season» — totuși, asta doar cu condiția de exploatare în climate unde iarna e mai mult «absentă».

Поделиться ссылкой: