Выездной шиномонтаж в Кишиневе

Последние новости

UltraGrip Ice +: model vechi sau nou?

UltraGrip Ice +: model vechi sau nou?

În sezonul de iarnă 2018/2019, modelul «Goodyear UltraGrip Ice +», care a fost scos din producție în 2014, a apărut pe piață. Unele magazine online au numit acest model o noutate din 2018 și chiar au publicat materiale extinse despre el pe paginile blogurilor lor. Acest model este, de asemenea, marcat ca o «mare noutate» pe resursele oficiale ale Goodyear. În acest articol, încercăm să înțelegem ce s-a întâmplat de fapt cu aceste pneuri și care dintre modelele «Goodyear UltraGrip Ice +» se află încă în depozitele companiei.

«UltraGrip Ice+» este un pneu de iarnă fără crampoane, fabricat de «Goodyear» începând cu 2010 (2009) până în 2014. Primul test comparativ al modelului, conform producătorului, a fost realizat de organizația «Test World» în ianuarie 2010.

În 2014, pneul a fost înlocuit cu modelul «Goodyear UltraGrip Ice 2», efectuând cu succes teste comparative până în prezent. Aproape toate unitățile anvelopelor UltraGrip Ice+ din depozite au fost vândute.

Întoarcerea neașteptată pe piață a «noului» model

În toamna anului 2018, anvelopele UltraGrip Ice+ au revenit în vânzare cu diametre de 16 și 17, fără un anunț «grandios» din partea producătorului. La mijlocul lunii octombrie, unul dintre magazinele online de pneuri din Rusia a publicat o știre despre «Goodyear UltraGrip Ice+», care a fost preluată în curând de alții.

În această publicație, modelul care a fost pe piață timp deja de 8 ani este numit o adevărată «noutate»: «Înainte de începerea noului sezon de iarnă, «Goodyear» a lansat pe piața rusă o nouă linie de produse din seria «UltraGrip». Unul dintre produsele noi, a căror vânzare oficială a început în Rusia la 1 octombrie, este anvelopa fără crampoane «Goodyear UltraGrip Ice+» care este proiectată pentru autoturisme».

Știrile cu conținut similar, pe site-ul unui alt magazin online, sunt date cu referire la site-ul goodyear.ru, care, la rândul său, redirecționează vizitatorii pe site-ul oficial al companiei goodyear.eu.

Site-ul european afirmă, de asemenea, că: «Goodyear prezintă un nou model de anvelope fără crampoane «UltraGrip Ice+» pentru modele populare de mașini din țările CSI și Russia».

Reprezentanții producătorului Goodyear au afirmat că «noile anvelope «Goodyear Ultragrip Ice+» din modelul 2018, au fost create cu scopul de a reduce prețul său, comparativ cu modelul din 2009. A fost modificat amestecul de cauciuc modificat și design-ul a fost modernizat. Numele este intenționat lăsat neschimbat.»

Este de remarcat faptul că modificările în proiectarea pneurilor și utilizarea aceluiași nume de model este o practică permisă de producători. Un exemplu interesant (manual) este anvelopa «Pirelli PZero», produsă din 1986 și actualizată în 2007 și 2016. Numele anvelopei 2016 este adesea adăugat la abrevierea PZ4 pentru a evita confuzia.

Pentru ca proprietarii de autovehicule să ia decizii corectă atunci când cumpără anvelope, recomandăm magazinele online să reseteze paginile vechi și evaluările clienților pentru modelul Goodyear Ultragrip Ice+ obținut înainte de 2018 sau să creeze o pagină separată pentru modelul de probă 2018, indicând clar anul în titlu — Goodyear Ultragrip Ice+ (2018). De asemenea, descriere produsului Goodyear Ultragrip Ice + trebuie actualizată și ar fi benefic de inclus un avertisment suplimentar cu privire la existența a două versiuni ale modelului.

Există două versiuni ale anvelopei Goodyear Ultragrip Ice +: Sample 2010 și Sample 2018. Cele mai multe recenzii, evaluări și teste sunt legate de vechiul model. La moment este comercializată o versiune mai ieftină a modelului. Cumpărătorii trebuie să țină cont de acest lucru atunci când aleg pneuri.

Поделиться ссылкой: