Anvelope agricole

Anvelopele pentru masini agricole sunt proiectate sa functioneze sub sarcini grele si, din acest motiv, difera de anvelopele pentru pasageri prin rezistenta lor speciala. De asemenea, anvelopele agricole au o clasificare speciala in functie de tipul de sarcini.

 

Ce caracteristici ar trebui sa aiba cauciucul agricol?

In primul rand, anvelopa trebuie sa fie rezistenta la uzura, deoarece este proiectata sa calatoreasca prin locuri problematice pentru anvelopele obisnuite. Anvelopa trebuie proiectata pentru sarcini grele. De asemenea, cauciucul trebuie sa fie rezistent la diferite produse petroliere si sa aiba o compozitie chimica adecvata in functie de temperatura in timpul functionarii.

 

Clasificarea anvelopelor agricole dupa sarcina

Agroshins sunt impartite in trei tipuri:
Pentru rotile motoare – anvelope concepute pentru sarcini grele. Cel mai rezistent la uzura. Au un diametru semnificativ si trepte adanci.
Pentru rotile de ghidare – anvelope care servesc pentru directia traficului.
Pentru rotile portante-concepute pentru transportul de marfuri, au un indice de incarcare mare.

De asemenea, cauciucul agricol este impartit in camera si fara tub. Cele de camera sunt mai ieftine, dar in caz de deteriorare, anvelopa coboara instantaneu.

Urmatoarea clasificare se bazeaza pe modelul benzii de rulare. In functie de tip, desenele au propriile indici. Acestea sunt impartite in implementare (mai multe margini simple identice), inainte (marginea principala in centru si cateva mici pe laturi), spate sau, asa cum se numeste in termeni simpli, herringbone. Fiecare dintre ele are propriul scop, desene diferite sunt proiectate pentru diferite tipuri de lucru si afecteaza tractiunea, cuplul si permeabilitatea echipamentului.

 

La ce ar trebui sa fiu atent atunci cand cumpar anvelope agricole?

Primul, cel mai de baza lucru pe care trebuie sa-l cunoasteti este recomandarile producatorului, deoarece anvelopele pentru masinile agricole trebuie selectate in functie de transport, tipul de munca, precum si de respectarea maxima a dimensiunilor.
Urmatorul factor de luat in considerare este tipul de sol. O multime de caracteristici ale anvelopelor potrivite pentru echipamentul dvs. depind de terenul pe care lucrati. De exemplu, rigiditatea, rezistenta la uzura, fiabilitatea aderentei la sol etc.
De asemenea, ar trebui sa acordati atentie modelului benzii de rulare de pe anvelopa, gradul de uzura si aderenta a anvelopei la anumite tipuri de soluri depinde de acesta.

Cu toate acestea, chiar daca nu intelegeti aceasta problema, veti putea totusi sa alegeti anvelopele potrivite, deoarece expertii nostri va vor ajuta cu placere sa alegeti cea mai buna optiune.

 

De unde pot cumpara cauciuc agricol?

Magazinul de anvelope si discuri Kormoran va ofera sa cumparati cele mai bune anvelope din Chisinau la cele mai bune preturi si, de asemenea, oferim clientilor nostri livrare de anvelope la casele lor si service de anvelope la fata locului, maestrii vor putea veni si instala anvelope. Nu mai trebuie sa mergeti la serviciul auto pentru a instala noul dvs. cauciuc. Comandati anvelope pe site chiar acum! Toate produsele sunt garantate.


Ce anvelope vindeti in magazin?

Magazinul Kormoran ofera clientilor sai o selectie uriasa de anvelope de inalta calitate pentru diverse vehicule: pasageri, camioane, precum si anvelope pentru echipamente speciale.