Comanda un serviciu
Face o comanda
sau sunați la numărul

Vulcanizare Mobila


Fiecare sofer se poate confrunta cu circumstante neprevazute, fie ca este vorba de o anvelopa deflata, de o janta crapata sau de o schimbare brusca a temperaturii care necesita o schimbare sezoniera a anvelopei. In acest caz, cea mai buna solutie ar fi sa solicitati ajutorul specialistilor si anume sa comandati servicii vulcanizare auto la fata locului.
Kormoran va ofera vulcanizare Chisinau 24/24, cum ar fi:

  • Reparatie intepaturi roti;
  • Repararea unei taieturi a rotii;
  • Repararea unei anvelope crapate;
  • Montarea si demontarea anvelopelor.

Nu va mai trebui sa pierdeti timpul pentru a ajunge la service-ul auto, specialistii nostri vor veni singuri! Lucram rapid si eficient. Vulcanizarea mobila functioneaza non-stop, 24/7. Cu toate acestea, pentru unele servicii, trebuie sa contactati serviciul auto. De exemplu, echilibrarea rotilor se face cel mai bine pe suprafata cea mai uniforma si cu echipamente specializate, astfel incat oferim mai multe servicii de vulcanizare la statia noastra de service auto.

Vulcanizare preturi Chisinau

Oferim vulcanizare mobila, al carui pret variaza in functie de cantitatea de munca necesara, precum si de locatia dumneavoastra. Lucram pe tot teritoriul Moldovei, cu toate acestea, se percepe un tarif suplimentar pentru vulcanizare la fata locului in afara orasului Chisinau. Costul final va fi calculat de specialisti. Sunt reduceri speciale pentru clientii frecventi.

Comandati vulcanizare mobila la fata locului online pe site sau prin telefon si fiti intotdeauna in siguranta pe drumuri!

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Comanda un serviciu
Face o comanda
sau sunați la numărul
Autoservice nostru
Vulcanizare Mobila 1Vulcanizare Mobila 2Vulcanizare Mobila 3Vulcanizare Mobila 4Vulcanizare Mobila 5Vulcanizare Mobila 6
Cele mai favorabile preturi pentru repararea masinii.
Vom face orice lucrare in cel mai scurt timp posibil!
Urmariti procesul de reparare a masinii.
6 luni garantie de calitate.