Comanda un serviciu
Face o comanda
sau sunați la numărul

Depozitarea anvelopelor


Fiecare proprietar de automobil ar trebui sa aiba cel putin doua seturi de anvelope pentru sezonul de iarna si vara, dar nu fiecare are un loc specializat in care pot fi depozitate anvelope de rezerva. De aceea, autoservice al nostru va ofera serviciul de depozitare a anvelopelor auto in locurile noastre special amenajate.

De ce este important sa respectati conditiile de depozitare anvelope iarna?

Conditiile de depozitare a anvelopelor auto afecteaza durata lor de viata, siguranta rutiera si caracteristicile fizice. Depozitarea necorespunzatoare poate cauza deformarea anvelopelor, aparitia microfisurilor, jantele se pot coroda si asa mai departe.

Care ar trebui sa fie conditiile pentru depozitarea anvelopelor?

Primul lucru pe care trebuie sa-l faceti inainte de depozitarea pe termen lung este sa curatati anvelopa, sa o clatiti si sa o uscati.

Anvelopele trebuie depozitate intr-o incapere cu o temperatura de 15-25 grade Celsius, trebuie sa fie umiditate minima, si nici o sursa de caldura si lumina solara. De asemenea, este interzisa depozitarea substantelor inflamabile in apropierea cauciucului, cum ar fi: uleiul, vopselele, benzina si solventiile.

In functie de depozitarea anvelopelor cu sau fara jante, trebuie aleasa pozitia corecta de depozitare pentru a evita deformarea. Anvelopele cu jante trebuie agatate sau stivuite la cel mult 2 metri inaltime. Anvelopele fara jante se depoziteaza cel mai bine pe verticala.

Depozitarea anvelope in Moldova in depozitele noastre va va ajuta sa rezolvati problemele care ar putea aparea in urma depozitarii necorespunzatoare. Depozitele noastre sunt bine echipate, angajatii monitorizeaza respectarea temperaturii si umiditatii.

Depozitare anvelope pret in depozitele Kormoran sunt cele mai mici din Chisinau.
In plus, puteti acorda atentie unui astfel de serviciu precum schimbarea sezoniera a anvelopelor, precum si alte servicii de vulcanizare.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Comanda un serviciu
Face o comanda
sau sunați la numărul
Autoservice nostru
Depozitarea anvelopelor 1Depozitarea anvelopelor 2Depozitarea anvelopelor 3Depozitarea anvelopelor 4Depozitarea anvelopelor 5Depozitarea anvelopelor 6
Cele mai favorabile preturi pentru repararea masinii.
Vom face orice lucrare in cel mai scurt timp posibil!
Urmariti procesul de reparare a masinii.
6 luni garantie de calitate.