Comanda un serviciu
Face o comanda
sau sunați la numărul

Inlocuirea curelei de transmisie a ventilatorului


Intretinerea regulata a autovehiculului dvs. este o parte importanta a functionarii sale indelungate si fiabile. Unul dintre elementele cheie care trebuie monitorizat indeaproape si inlocuit atunci cand este necesar este cureaua de transmisie a ventilatorului. Aceasta componenta importanta este responsabila pentru transferul de putere de la motor la ventilator, asigurand racirea corespunzatoare a motorului. Importanta functionarii sale corecte nu poate fi subestimata, deoarece supraincalzirea motorului poate duce la daune grave si la costuri ridicate de reparatii.

Cand ar trebui sa schimb cureaua de transmisie a ventilatorului?

Primul si cel mai evident semn ca cureaua de transmisie a ventilatorului trebuie inlocuita este starea sa vizuala. Daca observati crapaturi, uzura, uzura, slabiciune sau alte deteriorari vizibile pe curea, acest lucru poate semnala faptul ca este uzata si trebuie inlocuita.

De asemenea, trebuie sa fiti atenti la urmatoarele semne care pot indica probleme cu cureaua de transmisie a ventilatorului:

  • Zgomot si scartait - daca auziti un zgomot sau un scartait constant provenind din zona compartimentului motorului, acesta ar putea fi cauzat de uzura sau tensiunea curelei.
  • Temperatura ridicata a motorului - supraincalzirea motorului poate fi rezultatul functionarii necorespunzatoare a ventilatorului din cauza unei curele defecte.
  • Vibratii si trepidatii - daca motorul incepe sa vibreze sau sa tremure, in special la ralanti, ar putea fi cauzat de faptul ca unitatea ventilatorului nu functioneaza corect.
  • Probleme la aparatul de aer conditionat - daca aparatul de aer conditionat incepe sa functioneze mai putin eficient sau incarca puternic motorul, cauza ar putea fi o curea uzata a transmisiei ventilatorului.

Inlocuirea curelei de transmisie a ventilatorului in Kormoran.md

Inlocuirea curelei de transmisie a ventilatorului este o sarcina care poate fi efectuata pe cont propriu daca aveti uneltele potrivite si cateva abilitati de reparatii auto. Cu toate acestea, daca nu aveti incredere in abilitatile dumneavoastra, este mai bine sa apelati la profesionisti pentru a evita deteriorarea motorului sau a altor piese.

Echipa noastra de mecanici cu experienta este pregatita sa va ofere inlocuirea profesionala a curelei de transmisie a ventilatorului. Folosim numai piese de calitate si echipamente de ultima generatie pentru a ne asigura ca curelele dvs. sunt fiabile si de lunga durata. Daca doriti sa va mentineti motorul in stare optima de functionare si sa ii asigurati o viata lunga, faceti o programare la service-ul auto Kormoran.md. Pretuim timpul tau si iti garantam servicii de calitate pentru masina ta.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Comanda un serviciu
Face o comanda
sau sunați la numărul
Autoservice nostru
Inlocuirea curelei de transmisie a ventilatorului 1Inlocuirea curelei de transmisie a ventilatorului 2Inlocuirea curelei de transmisie a ventilatorului 3Inlocuirea curelei de transmisie a ventilatorului 4Inlocuirea curelei de transmisie a ventilatorului 5Inlocuirea curelei de transmisie a ventilatorului 6
Cele mai favorabile preturi pentru repararea masinii.
Vom face orice lucrare in cel mai scurt timp posibil!
Urmariti procesul de reparare a masinii.
6 luni garantie de calitate.