Bine ați venit la serviciul auto Kormoran! Suntem încântați să vă oferim o gamă largă de servicii de reparații auto în Chișinău. Serviciul nostru auto este un partener de încredere și profesionist, gata să ofere reparații și întreținere de înaltă calitate a mașinii dvs.

Efectuăm reparații auto în Chișinău, oferind servicii de reparare a suspensiei, motorului, transmisiei, electricității, sistemului de frânare și multe altele. Echipa noastră de mecanici cu experiență și mecanici auto are cunoștințe și abilități aprofundate pentru a rezolva orice probleme cu mașina dvs.

De ce să ne alegeți:

Personal calificat: echipa noastră este formată din profesioniști care sunt gata să vă ofere servicii de înaltă calitate și reparații de înaltă calitate. Urmărim cele mai recente tendințe din industria auto și ne îmbunătățim constant abilitățile.

Gamă completă de servicii: oferim o gamă largă de servicii, inclusiv suspensie, motor, transmisie, electricitate, reparații ale sistemului de frânare, precum și întreținere și diagnosticare auto.

Prețuri transparente: aici veți găsi prețuri oneste și competitive pentru reparații și întreținere auto. Ne străduim să vă oferim o muncă de înaltă calitate la un preț rezonabil.

Utilizarea pieselor de schimb de înaltă calitate: lucrăm numai cu furnizori de încredere și folosim piese de schimb originale și certificate de înaltă calitate. Acest lucru garantează fiabilitatea și durabilitatea lucrărilor efectuate.

Confortul clientului: vă prețuim timpul și confortul. Vă oferim posibilitatea de a vă înregistra pentru un service auto online și, de asemenea, să lucrați la un moment convenabil pentru dvs. pentru a face procesul de service cât mai convenabil pentru dvs.

Pentru a face o programare pentru reparații sau pentru a obține informații mai detaliate despre Serviciile și prețurile noastre, sunați-ne telefonic +373 60 03 40 91 . Echipa noastră prietenoasă și profesionistă va fi bucuroasă să vă răspundă la toate întrebările și să vă ajute cu repararea și întreținerea mașinii. Vă garantăm o calitate ridicată a muncii și satisfacerea nevoilor dvs. în serviciul auto Kormoran.