Comanda un serviciu
Face o comanda
sau sunați la numărul

Repararea centurii de siguranta


Specialistii nostri in repararea centurilor de siguranta sunt gata sa va ofere servicii profesionale pentru a restabili si intretine sistemul de siguranta al vehiculului dumneavoastra. Suntem specializati in urmatoarele tipuri de reparatii de centuri de siguranta:

 • Repararea centurilor de siguranta

Echipa noastra de meseriasi cu experienta este pregatita sa va readuca centurile de siguranta la starea initiala. Acest lucru include inlocuirea centurilor deteriorate si ajustarea lungimii pentru a asigura o siguranta maxima in timpul calatoriilor dumneavoastra.

 • Reparatii de blocare a centurilor de siguranta

Daca aveti o problema cu incuietoarea centurii de siguranta, va oferim reparatii profesionale si inlocuirea pieselor de incuietoare pentru o fiabilitate garantata.

 • Repararea centurii de siguranta Pyropatron

Mesterii nostri sunt echipati pentru a repara centurile de siguranta cu squibs. Ne vom asigura ca sistemul este reparat si gata de functionare in caz de accident.

 • Repararea intinzatorului centurii de siguranta

Functionarea eficienta a intinzatorului centurii de siguranta este esentiala pentru siguranta dumneavoastra. Vom face ajustarile necesare si vom inlocui piesele pentru ca aceasta parte importanta a sistemului dvs. de siguranta sa functioneze corect.

 • Reparatii ale zavorului centurii de siguranta

De asemenea, suntem specializati in repararea zavorului centurii de siguranta. Zavoarele deteriorate sau uzate pot fi nesigure, iar mesterii nostri se vor asigura ca acestea sunt reparate in siguranta.

 • Reparatii de centuri de siguranta

Daca sistemul dvs. de siguranta are un squib care trebuie reparat sau inlocuit, echipa noastra va va oferi servicii profesionale.

 • Repararea pretensionatorului centurii de siguranta

Pretensionatorul centurii de siguranta este o alta piesa importanta, iar noi ne asiguram ca este reparat corespunzator.

 • Repararea centurii de siguranta dupa un accident

In cazul unui accident, centurile de siguranta se pot deteriora. Oferim repararea si inlocuirea de urgenta a centurii de siguranta dupa un accident, pentru siguranta dumneavoastra.

 • Repararea bobinei centurii de siguranta

Daca bobina centurii de siguranta nu functioneaza bine, o vom repara sau inlocui pentru a ne asigura ca intregul sistem functioneaza in mod fiabil.

 • Reparatia dispozitivului de fixare a centurii de siguranta

Ne asiguram ca dispozitivele de retinere a centurii de siguranta sunt reparate in mod profesionist pentru a ne asigura ca acestea mentin centura in pozitie sigura.

 • Repararea mecanismului centurii de siguranta

Daca aveti o problema cu mecanismul centurii de siguranta, tehnicienii nostri vor repara sau inlocui piesele necesare.

 • Repararea unei centuri de siguranta

Indiferent de natura deteriorarii sau a uzurii centurii de siguranta, suntem pregatiti sa o reparam si sa va redam siguranta deplina pe sosea.

Pretuim siguranta dumneavoastra si va garantam servicii de calitate pentru sistemul dumneavoastra de siguranta. Preturile noastre pentru repararea centurii de siguranta sunt foarte competitive, iar tehnicienii nostri experimentati va vor oferi servicii rapide si fiabile. Contactati-ne astazi pentru o consultatie si pentru a programa o ora convenabila pentru a va repara sistemul de siguranta al vehiculului. Siguranta dumneavoastra este prioritatea noastra!

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Comanda un serviciu
Face o comanda
sau sunați la numărul
Autoservice nostru
Repararea centurii de siguranta 1Repararea centurii de siguranta 2Repararea centurii de siguranta 3Repararea centurii de siguranta 4Repararea centurii de siguranta 5Repararea centurii de siguranta 6
Cele mai favorabile preturi pentru repararea masinii.
Vom face orice lucrare in cel mai scurt timp posibil!
Urmariti procesul de reparare a masinii.
6 luni garantie de calitate.